PERSONLIG TRENER
Eivind Danielsen

Jeg har alltid vært opptatt av mestring og hva som skal til for å lykkes med livsstilsendringer og det å nå nye mål. Dette er noe jeg også forsøker å ta med meg inn i PT-yrket. De siste årene har har jeg spesielt fått en pasjon for HIIT (høyintensitiv intervalltrening) og OCR (obstacle course racingspill= hinderløp).

De siste årene har lidenskapen for trening og interessen for andres mestring gjort at jeg valgte å utdanne meg innen personlig trening. Jeg tok først en trenersertifisering innen CrossFit før jeg fulgte på med personlig trenerutdannelse. Jeg har også en sertifisering som trener innen calisthenics (egenvektstrening), og har calisthenics som en stor del av min egen trening.

Bakgrunn

  • Sertifisert fitness instruktør (EFHA level 3), Active Education
  • Sertifisert personlig trener (EFHA level 4), Active Education
  • CrossFit Level 1 trener, CrossFit inc.
  • Calisthenics og Streetworkout, Akademiet for personlig trening (AFPT)
  • First Responder førstehjelp for brannmenn, Norsk luftambulanse
  • Rusomsorg og miljøarbeid, Høgskolen Stord Haugesund
  • Psykiatrisk Helsefag, Rygjabø videregående

om meg

Jeg har bakgrunn i fra rusomsorg og psykiatri, og har fra barndommen av drevet med sport og trening. Jeg har drevet aktivt med alt fra karate og skateboarding til tradisjonell styrketrening. Jeg sitter i styret for Achievers MST som er et team som deltar i forskjellige løp og konkurranser relatert til dette. Achievers er også arrangører for hinderløpet “The Beast” som er et internasjonalt anerkjent hinderløp som arrangeres i Skudeneshavn.

Last ned vår app til Android og iOS

Last ned F&B Energy Treningssenter-appen for eksklusive app tilbud, oversikt over våre gruppetimer og administrasjon av ditt medlemsskap