Eivind
Danielsen

PERSONLIG TRENER
EIVIND DANIELSEN

Jeg har alltid vært opptatt av mestring og hva som skal til for å lykkes med livsstilsendringer og det å nå nye mål. Dette er noe jeg også forsøker å ta med meg inn i PT-yrket. De siste årene har har jeg spesielt fått en pasjon for HIIT (høyintensitiv intervalltrening) og OCR (obstacle course racingspill= hinderløp). 

De siste årene har lidenskapen for trening og interessen for andres mestring gjort at jeg valgte å utdanne meg innen personlig trening. Jeg tok først en trenersertifisering innen CrossFit før jeg fulgte på med personlig trenerutdannelse. Jeg har også en sertifisering som trener innen calisthenics (egenvektstrening), og har calisthenics som en stor del av min egen trening.

BAKGRUNN

  • Sertifisert fitness instruktør (EFHA level 3), Active Education
  • Sertifisert personlig trener (EFHA level 4), Active Education
  • CrossFit Level 1 trener, CrossFit inc.
  • Calisthenics og Streetworkout, Akademiet for personlig trening (AFPT)
  • First Responder førstehjelp for brannmenn, Norsk luftambulanse
  • Rusomsorg og miljøarbeid, Høgskolen Stord Haugesund
  • Psykiatrisk Helsefag, Rygjabø videregående

OM MEG

Jeg har bakgrunn i fra rusomsorg og psykiatri, og har fra barndommen av drevet med sport og trening. Jeg har drevet aktivt med alt fra karate og skateboarding til tradisjonell styrketrening. Jeg sitter i styret for Achievers MST som er et team som deltar i forskjellige løp og konkurranser relatert til dette. Achievers er også arrangører for hinderløpet “The Beast” som er et internasjonalt anerkjent hinderløp som arrangeres i Skudeneshavn.

Foto: F&B Energy Treningssenter

Treningstilbud under Covid-19 restriksjoner

F&B Energy Treningssenteret åpner for medlemmene igjen mandag 12.4.2021 og vil ha normale åpningstider fra og med denne dato.

Forbehold om at kun medlemmer som bor i Karmøy Kommune har lov til å trene hos oss, på grunn av de nye korona-retningslinjene. I tillegg  er ikke dropin timer mulig så lenge de midlertidige restriksjonene gjelder.

Alle som har lånt utstyr ber vi om at må levere det inn lørdag 10.4.2021 mellom 10.00 - 14.00.

Påmelding og registrering foregår via timeplanen på våre hjemmesider som normalt.

Last ned vår app til Android og iOS

Last ned F&B Energy Treningssenter-appen for eksklusive app tilbud, oversikt over våre gruppetimer og administrasjon av ditt medlemsskap