F&B sitt mål er at du som medlem skal føle deg trygg når du trener hos oss, derfor har vi nå kjøpt inn årets viktigste julegave til alle våre medlemmer, en helautomatisk hjertestarter. Med interne opplæring i hjerte-lunge- redning for ansatte, er muligheten stor for å redde liv. Hvert år får rundt 10.000 personer plutselig hjertestans, halvparten får hjelp utenfor sykehus og mange liv kan reddes med en hjertestarter. Trening gir god effekt på vår helse, og forebygger hjerte – og karsykdommer. Dette er forskere enig om! Ansatte i F&B vil gjøre sitt ytterste for å bidra at våre medlemmer skaper gode vaner og får et sunnere liv gjennom trening. Hjertestans kan ramme alle, og da er det spesielt viktig for oss at vårt senter har hjertestarter, samt kvalifisert personell i hjerte-lungeredning. Vi bryr oss om våre medlemmer, og ønsker derfor at alle skal føle seg trygge når de trener med oss på F&B Energy Treningssenter. Vi oppfordrer alle våre medlemmer å spørre våre ansatte om hvor hjertestarteren er på vårt senter, slik at vi sammen kan redde liv.

Treningstilbud under Covid-19 restriksjoner

F&B Energy Treningssenteret åpner for medlemmene igjen mandag 12.4.2021 og vil ha normale åpningstider fra og med denne dato.

Forbehold om at kun medlemmer som bor i Karmøy Kommune har lov til å trene hos oss, på grunn av de nye korona-retningslinjene. I tillegg  er ikke dropin timer mulig så lenge de midlertidige restriksjonene gjelder.

Alle som har lånt utstyr ber vi om at må levere det inn lørdag 10.4.2021 mellom 10.00 - 14.00.

Påmelding og registrering foregår via timeplanen på våre hjemmesider som normalt.

Last ned vår app til Android og iOS

Last ned F&B Energy Treningssenter-appen for eksklusive app tilbud, oversikt over våre gruppetimer og administrasjon av ditt medlemsskap