Bedrift

 

Ønsker du en mer aktiv bedrift? Vi kan selvfølgelig hjelpe dere med det. Vi utformer tilpassede avtaler for din bedrift. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Vi tilbringer store deler av livet på jobb og som arbeidsgiver kan du legge til rette for at dine ansatte er friske og sunne. Friskere ansatte er direkte målbart på bunnlinjen for bedriften og for den enkelte ansatte kan det ha stor innvirkning på livskvalitet og overskudd. Det er viktig at engasjementet for en sunn bedrift er forankret i ledelsen i bedriften.

Treningstilbud under Covid-19 restriksjoner

F&B Energy Treningssenteret åpner for medlemmene igjen mandag 12.4.2021 og vil ha normale åpningstider fra og med denne dato.

Forbehold om at kun medlemmer som bor i Karmøy Kommune har lov til å trene hos oss, på grunn av de nye korona-retningslinjene. I tillegg  er ikke dropin timer mulig så lenge de midlertidige restriksjonene gjelder.

Alle som har lånt utstyr ber vi om at må levere det inn lørdag 10.4.2021 mellom 10.00 - 14.00.

Påmelding og registrering foregår via timeplanen på våre hjemmesider som normalt.

Last ned vår app til Android og iOS

Last ned F&B Energy Treningssenter-appen for eksklusive app tilbud, oversikt over våre gruppetimer og administrasjon av ditt medlemsskap