Roar
Johannesen

PERSONLIG TRENER
ROAR JOHANNESEN

Som personlig trener er det viktig for meg at kunden trives på trening, samtidig som de får resultater. Jeg er veldig opptatt av å holde meg oppdatert og gi gode faglige råd og stadig utvikle både meg selv og mine kunder. Jeg ønsker å hjelpe deg uansett hva dine mål er, og målet mitt er at du skal kunne gå ut av PT forholdet som en smartere person, med en forståelse for trening som du kan ta med deg videre på veien for å lykkes. Det er aldri for sent å starte og heller aldri for sent å lære, uansett hvilket nivå du er på.

Om du ønsker å trene for f.eks. muskelvekst, styrkeøkning eller vektreduksjon så er dette eksempler på mål jeg kan hjelpe deg med. Bakgrunn – Bachelor, idrett- og bevegelsesvitenskap – Høyskolen på Nesna – Personlig Trener – Høyskolen i innlandet (Oslo)

BAKGRUNN

  • Bachelor, idrett-  og bevegelsesvitenskap – Høyskolen på Nesna  
  • Personlig Trener –  Høyskolen i innlandet (Oslo) 
  • Basis PT utdanning Fitness Instructor (EQF level 3) 
  • Personal Trainer (EQF level 4) 

Om meg

Jeg har alltid hatt en interesse for å bruke kroppen. Dette gjorde at jeg endte opp med å ta en bachelor i idrett- og bevegelsesvitenskap, og en PT-utdanning. Jeg har spesialisert meg i styrketrening/muskelvekst, men er kjent med alle treningsformer (kondisjon, eksplosiv trening, kroppsvekt trening f.eks.

Foto: F&B Energy Treningssenter

Last ned vår app til Android og iOS

Last ned F&B Energy Treningssenter-appen for eksklusive app tilbud, oversikt over våre gruppetimer og administrasjon av ditt medlemsskap


Hjemmeside levert av    Smooth Hjemmesider
Logg inn | Kundeservice