Om
Senteret

 

F&B Energy Treningssenter er et døgnåpent treningssenter (05:00-01.00) som holder til i Stolbygget på Bygnes. Senteret samarbeider med Antidoping Norge og vi ønsker at du som medlem slutter opp om vår tydelige holdning mot doping.

Treningssenteret er godt utstyrt og hos oss har du tilgang på et bredt utvalg av frivekter, styrke- og kondisjonsapparater, samt garderobe og dusj. Vi har også barnerom til våre medlemmers disposisjon (aldergrense fem år, opphold på eget ansvar).

I tillegg til F&B Energy tilbyr vi vårt utvidede konsept F&B Performance og F&B Parken. Performance-medlemskap vil gi deg utvidede treningsmuligheter og utfordringer, både individuelt og i form av gruppetrening – inne og ute. Gjennom trening med fokus på allsidighet, progresjon, aktivitetsglede og mestring, legger vi til rette for at du skal nå dine treningsmål.

Innmelding kan gjennomføres via vårt online system, du kan ta turen innom oss ellet ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Hos oss får du individuelt tilpasset treningsprogram og gratis treningsveiledning. Ønsker du å trene sammen med en personlig trener? Vi har trenere med høyt kompetansenivå.

Ønsker alle hjertelig velkommen!

Last ned vår app til Android og iOS

Last ned F&B Energy Treningssenter-appen for eksklusive app tilbud, oversikt over våre gruppetimer og administrasjon av ditt medlemsskap


Hjemmeside levert av    Smooth Hjemmesider
Logg inn | Kundeservice