Om
Senteret

 

F&B Energy Treningssenter er et døgnåpent treningssenter (05:00-01.00) som holder til i Stolbygget på Bygnes. Senteret samarbeider med Antidoping Norge og vi ønsker at du som medlem slutter opp om vår tydelige holdning mot doping.

Treningssenteret er godt utstyrt og hos oss har du tilgang på et bredt utvalg av frivekter, styrke- og kondisjonsapparater, samt garderobe og dusj. Vi har også barnerom til våre medlemmers disposisjon (aldergrense fem år, opphold på eget ansvar).

I tillegg til F&B Energy tilbyr vi vårt utvidede konsept F&B Performance og F&B Parken. Performance-medlemskap vil gi deg utvidede treningsmuligheter og utfordringer, både individuelt og i form av gruppetrening – inne og ute. Gjennom trening med fokus på allsidighet, progresjon, aktivitetsglede og mestring, legger vi til rette for at du skal nå dine treningsmål.

Innmelding kan gjennomføres via vårt online system, du kan ta turen innom oss ellet ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Hos oss får du individuelt tilpasset treningsprogram og gratis treningsveiledning. Ønsker du å trene sammen med en personlig trener? Vi har trenere med høyt kompetansenivå.

Ønsker alle hjertelig velkommen!

Treningstilbud under Covid-19 restriksjoner

F&B Energy Treningssenteret åpner for medlemmene igjen mandag 12.4.2021 og vil ha normale åpningstider fra og med denne dato.

Forbehold om at kun medlemmer som bor i Karmøy Kommune har lov til å trene hos oss, på grunn av de nye korona-retningslinjene. I tillegg  er ikke dropin timer mulig så lenge de midlertidige restriksjonene gjelder.

Alle som har lånt utstyr ber vi om at må levere det inn lørdag 10.4.2021 mellom 10.00 - 14.00.

Påmelding og registrering foregår via timeplanen på våre hjemmesider som normalt.

Last ned vår app til Android og iOS

Last ned F&B Energy Treningssenter-appen for eksklusive app tilbud, oversikt over våre gruppetimer og administrasjon av ditt medlemsskap